Produkter  Brug  Om MinusKalk  Miljø  Kontakt  
 

 

 

I Vaskemaskinen
Når kalken sætter sig på vaskemaskinens varmelegeme, sker der flere ting. Varmelegemet begynder at fungere dårligere, da kalklaget 'isolerer' varmelegemet, så vandet ikke varmes tilstrækkeligt op. Vaskemaskinernes opvarmning fungerer ofte ved hjælp af en timer. Vandet opnår derfor ikke den ønskede temperatur, så vaskepulveret fungerer ikke optimalt. Du får et dårligere vaskeresultat.

Kalklag på vaskemaskinens varmelegeme nedsætter ikke kun effekten, det nedsætter også varmelegemets levetid. Kalklaget hindrer en stor del af varmen i at komme ud i vandet og den varme bliver inde i varmelegemet, som overophedes og belastes unødigt. Det fører til en forkortet levetid.

MinusKalk fjerner kalken i vandet, så det ikke sætter sig i tøjet, og du får et bedre vaskeresultat.

I kaffemaskiner og el-kedler
Når kalken sætter sig på varmelegemer og i rør på kaffemaskiner og el-kedler, så nedsættes effekten. Vandet løber langsommere og det termostat-styrede varmelegeme skal være tændt i længere tid for at opvarme vandet. Det giver en kortere levetid for varmelegemet og et højere strømforbrug.

På badeværelser og i køkkenet
MinusKalk er effektivt mod kalk. Snavs binder sig til kalk, og derfor kan produkter til fjernelse af snavs være udfordret overfor den snavs, der er bundet til kalken. Fjerner du kalken, så fjerner du snavsen.

 

 


Minuskalk
Powered by frontGATE