Produkter  Brug  Om MinusKalk  Miljø  Kontakt  
 

 

 

I Vaskemaskinen

Når kalken sætter sig på vaskemaskinens varmelegeme, sker der flere ting.
Varmelegemet begynder at fungere dårligere, da kalklaget 'isolerer' varmelegemet, så vandet ikke varmes tilstrækkeligt op. Vaskemaskinernes opvarmning fungerer ofte ved hjælp af en timer. Vandet opnår derfor ikke den ønskede temperatur, så vaskepulveret fungerer ikke optimalt. Du får et dårligere vaskeresultat. Løsningen vil så ofte være at dosere mere vaskepulver. Det er en dårlig løsning for miljøet og for økonomien.

Kalklag på vaskemaskinens varmelegeme nedsætter ikke kun effekten, det nedsætter også varmelegemets levetid. Kalklaget hindrer en stor del af varmen i at komme ud i vandet og den varme bliver inde i varmelegemet, som overophedes og belastes unødigt. Det fører til en ofte væsentligt forkortet levetid.

Med MinusKalk binder du også kalken i vandet, så det ikke sætter sig i tøjet. Du får alene af den grund et bedre vaskeresultat.

I kaffemaskiner og el-kedler
Når kalken sætter sig på varmelegemer og i rør på kaffemaskiner og el-kedler, så nedsættes effekten voldsomt. Dels løber vandet langsommere, dels skal det termostat-styrede varmelegeme være tændt i længere tid for at opvarme vandet. Det betyder kortere levetid for varmelegemet. Og det betyder et højere strømforbrug.

På badeværelser og i køkkenet
MinusKalk er effektivt overfor kalk. Snavs binder sig til kalk. Derfor kan midler til fjernelse af snavs være uvirksomme over for den snavs, der er bundet til kalken. Fjerner du derimod kalken, så følger snavset med.

 

 


Minuskalk
Powered by frontGATE